Η παραλία του Αγίου Ισιδώρου με τα μοναδικά της βότσαλα είναι μια από τις πιο καθαρές παραλίες της Λέσβου, που ταιριάζει καλύτερα σε όσους απολαμβάνουν το καλό μπάνιο.

Η περιβαλλοντική ευαισθησία, το καθαρό νερό και το περιβάλλον, η ασφάλεια και η φύση, εγγυώνται στιγμές απόλαυσης.

Οι παραπάνω λόγοι οδήγησαν στην ανακήρυξη της 7ης καλύτερης παραλίας στην Ελλάδα, μια διαδικτυακή ψηφοφορία στο «Clean Shores»
Ο Οργανισμός Προστασίας της Φύσης απονέμει συνεχώς από το 1992 και δίνει το δικαίωμα να κρεμαστεί εκεί, η γαλάζια σημαία της Ευρώπης.

Μπορείτε να απολαύσετε τις ξαπλώστρες κάτω από τις ομπρέλες όταν επισκέπτεστε την παραλία του Αγίου Ισιδώρου, όπου παρακολουθούν τη θάλασσα με τις διάφορες μορφές της όλη την ημέρα και γοητεύονται από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο τέλος της ημέρας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κολύμπι, καγιάκ, καταδύσεις και βαρκάδα, εκτός από το να καθίσετε στα τοπικά εστιατόρια με θέα στη θάλασσα ενώ επισκέπτεστε την παραλία.

Άλλες παραλίες:

Παραλία Αμμουδέλι: Το Αμμουδέλι είναι μια παραλία με βότσαλο που βρίσκεται 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου και 40 χλμ νοτιοδυτικά της Μυτιλήνης. Είναι ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της Λέσβου. Περιβάλλεται από ένα βραχώδες τοπίο με κοντές φυτείες και ψηλά πεύκα. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη αλλά προσφέρει άγρια ομορφιά και άρα υπέροχη ατμόσφαιρα. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και ρηχά για λίγα μέτρα πριν βαθύνουν. Οι επισκέπτες εντυπωσιάζονται από το ειδυλλιακό σκηνικό που δημιουργεί η φυσική ομορφιά της τοποθεσίας. Υπάρχει ένα beach bar μπροστά στην παραλία και μερικά ψαροταβέρνες σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Παραλία Μελίντα: Η αμμώδης παραλία της Μελίντας βρίσκεται 6 χλμ νοτιοδυτικά του Πλωμαρίου. Είναι μια μεγάλη παραλία με καθαρή χρυσαφένια άμμο και νερά σαν καθρέφτες. Εκεί θα βρείτε ταβέρνες και καφετέριες!